Prima etapă de aviotratament din anul 2017 în municipiul Buzău

S.C. RER Ecologic Service Buzău S.A. va desfășura în perioada 05 – 07 mai 2017 între orele 06.00-12.00 prima etapă a activității de dezinsecție prin aviotratament de pe domeniul public al municipiului Buzău.

Substanțele folosite sunt: Cymina Ultra, Sting, Amplat, Etoconcentrat și fac parte din grupa 3-4 de toxicitate. Substanțele dețin Fișa tehnică de securitate avizate de Ministerul Sănătății Publice și nu reprezintă niciun pericol pentru populație sau pentru animale și păsări.

Perioada mai sus menționată este una estimativă; în cazul în care vremea va fi favorabilă acțiunea de dezinsecție prin aviotratament se poate desfășura mai repede sau, în caz contrar, dacă vremea va fi nefavorabilă, lucrările pot fi decalate, urmând a fi comunicată către instituțiile publice abilitate dar și în spațiul public perioada ulterioară de execuție a lucrărilor.

Mai multe informații despre activitatea de dezinsecție, dezinfecție și deratizare puteți obține contactând numerele de telefon: 0786.265.264 – Denisa Hâncu – Specialist in Relatii Publice, respectiv 0730.970.919 – Gabriel Stanciu – Sef Departament DDD.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI