miercuri, 22 mai, 2024

VIDEO Polițiștii locali au ras jumătate din terasa de fițe de pe Bulevardul Bălcescu

VIDEO Polițiștii locali au ras jumătate din terasa de fițe de pe Bulevardul Bălcescu

Facebook
Twitter
Email

Mai mulți clienți ai terasei de pe trotuarul Bulevardului Nicolae Bălcescu s-au trezit în această după-amiază cu poliția locală la mese, pentru a fi îndemnați să se mute cu băuturi cu tot într-o altă zonă a localului. Spre ghinionul lor, ocupau ilegal domeniul public pe o porțiune din trotuar pentru care proprietarul barului nu deține autorizație. El a fost obligat astăzi să elibereze jumătate din terasă. 

Miercuri la orele prânzului polițiștii locali însoțiți de reprezentanții serviciului Patrimoniu au descins pe Bulevardul Bălcescu, au ridicat clienții de la mese și au dispus ridicarea mobilierului de pe aproximativ jumătate din suprafața ocupată.

„Direcția de Poliție Locală a acționat pe Bulevardul N. Bălcescu pentru eliberarea domeniului public care era amplasată ilegal. Agentul economic ocupa aproximativ 250 de metri, o suprafață mai mare decât agentul avea în acordul de teren. Clienții au fost înțelegători și s-au mutat la alte mese astfel că acțiunea a decurs fără probleme”, a declarat Doru Dumitrașcu, inspector principal la Poliția Locală Buzău.

Localul mai fusese verificat de către responsabilii municipalității cu câteva zile înainte, prilej cu care echipele de control îl avertizaseră pe administrator că dacă nu vor intra în legalitate se va recurge la aceste măsuri.

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Ce este detartrajul?

Detartrajul este o procedură stomatologică non-invazivă, menită să îndepărteze placa bacteriană și tartrul (depunerile calcificate) de pe suprafața dinților și de sub gingii. Această procedură