duminică, 14 iulie, 2024

Peste 200 de tineri selectați pentru interviu și niciun angajat pe loc, la târgul de job-uri pentru tineri

Peste 200 de tineri selectați pentru interviu și niciun angajat pe loc, la târgul de job-uri pentru tineri

Facebook
Twitter
Email

Astăzi, Sala Sporturilor din Buzău a găzduit Bursa Locurilor de Muncă pentru Tineret. La târgul de job-uri, organizat de Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Buzău și Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, au participat 26 de angajatori, care au pus la bătaie 289 de locuri disponibile. Ofertele au fost dintre cele mai diverse și au vizat atât tineri cu studii superioare, cât și buzoieni cu studii medii sau chiar fără calificare. De altfel, acest eveniment a fost deschis și pentru șomerii care nu s-au încadrat la această categorie dar care își caută de ceva timp un loc de muncă.

Prezența tinerilor la acest târg a fost peste așteptările organizatorilor. Potrivit datelor Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă Buzău, la târgul de job-uri de astăzi au fost prezente 420 de persoane, dintre care 387 au fost tineri. Pentru interviu au fost fost selectați 231 de buzoieni, dintre care 203 tineri cu vârsta de până la 35 de ani.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.