joi, 29 februarie, 2024

O nouă fabrică, pe platforma Romcarbon. La Buzău vor fi produse lămpi pentru un mare retailer

O nouă fabrică, pe platforma Romcarbon. La Buzău vor fi produse lămpi pentru un mare retailer

Facebook
Twitter
Email

Peste 300 de locuri de muncă vor fi create la Buzău în perioada următoare, pe platforma Romcarbon, de pe strada Transilvaniei. Green Group va investi zece milioane de euro în fabrica de echipamente luminoase pentru lanțul de magazine IKEA.

Anunțul a fost făcut de unul dintre candidații la primărie, Constantin Toma, care a scris pe pagina sa de Facebook despre vizita sa la Romcarbon și întrevederea cu Clement Hung, CEO Green Group.

„Ieri am vizitat platforma Romcarbn, un important procesator de mase plastice din România, una din firmele de tradiție ale Buzăului ce a rezistat crizei și numără aproape nouă sute de angajați. Mai mult, în urma discuțiilor purtate cu Clement Hung, CEO & Presedinte Green Group, unul dintre pionierii industriei de reciclare din România și unul dintre investitorii strategici ai Buzăului, am primit acceptul său să vă fac un anunț. Domnia sa m-a asigurat că va demara o nouă investiție la Buzău în valoare de 10 milioane de euro, va crea încă 300 de noi locuri de muncă, prin construirea unei fabrici de echipamente de iluminat furnizate celebrului lanț de magazine IKEA”, a scris Constantin Toma pe pagina sa de socializare.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.