Modernizări și noutăți în zona centrelor comerciale de pe Unirii Nord. Se închide XXL dar apar Decathlon și Mega Image

Grupul german Rewe va închide provizoriu opt magazine XXL, la 31 decembrie 2016. Două dintre acestea, cele din Sibiu şi Galaţi, se vor vinde, iar celelalte şase, printre care şi cel din Buzău, vor fi rebranduite în Penny Market, dar cu o suprafaţă de vânzare extinsă și cu o varietate mai mare de sortimente.

„Pe 31 decembrie 2016 vom închide cele optmagazine XXL Mega Discount, iar în 2017 vom redeschide şase dintre acestea sub brandul Penny Market. Astfel, XXL Braşov va fi redeschis pe 3 ianuarie 2017, iar magazinele din Bucureşti, Braşov, Ploieşti, Târgovişte, Brăila, Buzău vor fi redeschise în prima parte a anului 2017”, au precizat oficialii companiei pentru sursa citată.

La Buzău, pe lângă magazinul Penny, în spaţiul în care a funcţionat XXL, sunt discuţii să fie amenajat un magazin Decathlon, un cunoscut retailer pentru echipamente sportive și accesorii pentru peste 70 de sporturi.

Tot în prima parte a anului 2017, Galleria Mall își va îmbunătăți strategia de marketing, prin aducerea unui cunoscut supermarket. Conducerea centrului comercial este în negocieri cu Mega Image, iar în așteptarea noului ”locatar” al galeriei comerciale, a fost eliberat deja un spațiu de la parter, în care funcționa Eponge.

Fii Reporter