luni, 4 martie, 2024

„Legume Fructe Buzău” angajează personal cu studii medii și superioare. Se oferă salarii motivante și bonusuri

„Legume Fructe Buzău” angajează personal cu studii medii și superioare. Se oferă salarii motivante și bonusuri

Facebook
Twitter
Email

Societatea Legme Fructe Buzau S.A. cu o vechime de peste 50 de ani pe piata din Romania, angajeaza personal cu studii superioare si medii.

Astfel societatea Legume Fructe Buzau S.A. are disponibile 2 locuri de munca pentru personal cu studii superioare: contabil – contabilitate primara minim 5 ani experienta si contabil sef/director economic minim 10 ani experienta in domeniu.

De asemenea societatea Legume Fructe Buzău angajeaza mecanici intretinere si reparatii cu experienta in industrie.

Pentru toate job-urile sus menționate, se oferă salariu extrem de atractiv, tichete de masă și alte bonusuri în funcție de performanțe.

Cei interesați pot contacta S.C Legume -Fructe Buzău S.A. la telefon: 0730730906

Despre Legume Fructe Buzău S.A.:
Societatea LEGUME FRUCTE BUZAU S.A. se remarcă prin faptul că oferă clienților doar produse naturale, realizate după rețete tradiționale românești, fără adaos de conservanți sau coloranți artificiali.
Obiectul de activitate al societâții a ramas același în ultimii 50 de ani: prelucrarea si conservarea fructelor si legumelor, fabrica din Buzău dispunând de toata infrastructura necesară.
Activitatea de comercializare a produselor se realizează en-gros prin diverse firme de distribuție, hipermaketuri cât și printr-o retea de clienți, dispunând de logistica necesară pentru realizarea operațiilor de comercializare en-detail.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.