joi, 29 februarie, 2024

În atenția buzoienilor care caută loc de muncă: peste 800 de posturi sunt disponibile la Bursa de joi

În atenția buzoienilor care caută loc de muncă: peste 800 de posturi sunt disponibile la Bursa de joi

Facebook
Twitter
Email

Joi, Colegiul Agricol din Buzău va găzdui Bursa Locurilor de Muncă, primul eveniment de acest gen organizat în 2016 de AJOFM. Buzoienii au de ales dintre cele peste 900 de locuri de muncă, puse la dispoziție de un număr de 60 de angajatori. În paralel, vor mai fi burse, tot joi, la Râmnicu Sărat, Pătârlagele, Pogoanele şi Nehoiu.

Aproape 650 de joburi, dintr-un total de peste 850, sunt oferite de societăţile prezente în municipiul reşedinţă de judeţ. Oferta este însă redusă pentru absolvenții de învățământ superior, pentru aceștia fiind disponibile doar 17 posturi.

Spre deosebire de anii anteriori, Bursa Generală a Locurilor de Muncă nu va mai fi organizată în incinta Galleria Mall. Pentru că în spaţiul unde avea loc Bursa funcţionează acum Judecătoria, evenimentul va avea loc în incinta Colegiului Agricol „Dr. Constantin Angelescu”, începând cu ora 09.00.

În urma Bursei Generale de anul trecut, eveniment în cadrul căruia şomerii au putut aplica pentru 350 de joburi, peste 200 de persoane au fost chemate pentru un interviu sau o probă de lucru.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.