Grup Romet, sfetnic pe probleme de epurare a apei pentru autorităţile din Republica Moldova

Mai mulţi şefi de administraţii locale din raionul Dubăsari, Republica Moldova, au participat zilele trecute la un seminar, în judeţul Buzău, organizat de conducerea Grup Romet. 

Potrivit publicaţiei provincial.md, „preşedintele raionului Dubăsari, Gr. Policinschi împreună cu primarii din satele Coşniţa, Pîrîta, Molovata, Molovata Nouă, Doroţcaia, Oxentea, Marcăuţi şi specialistul din cadrul Direcţiei construcţii, gospodărie comunală și dezvoltarea teritoriului, au efectuat o vizită de lucru în judeţul Buzău, România. Delegații au participat și în cadrul lucrărilor seminarului practic „Soluţii europene pentru tratarea, transportul şi epurarea apei”.
 
„Pe parcursul vizitei la Fabrica de producerea a utilajului pentru sisteme de tratare şi epurare a apei din or. Buzău , conducătorii administrațiilor publice locale au făcut cunoştinţă cu procesul de producere a acestora, cu soluţiile complete pentru canalizare şi epurare a apei uzate, produse pentru reţelele de apă şi canalizare, a fost analizat principiul de lucru a tututor sistemelor”, scrie provincial.md. 
 
Sistemele de tratare a apei produse de Aqua System Plus au un domeniu de aplicare extrem de larg, de la filtre de masă destinate filtrării apei în cantităţi mici, pentru gospodăriile individuale, până la staţii complete pentru tratarea apei cu o capacitate de deservire a localităţilor întregi, acestea eliminând din apă fierul, manganul, substanţele organice, clorul rezidual, etc, precum si pentru îmbunătăţirea calităţilor organoleptice ale apei.
Fii Reporter
DISTRIBUIȚI