luni, 26 februarie, 2024

Femeile de succes din mediul rural, invitate la o dezbatere pe teme de antreprenoriat

Femeile de succes din mediul rural, invitate la o dezbatere pe teme de antreprenoriat

Facebook
Twitter
Email

 Asociaţia pentru Dezvoltare Comunitară Nehoiu (ADCN), organizează, în perioada 31 august–2 septembrie, un seminar naţional programat în cadrul proiectului „Femeia europeană, mit sau realitate?”, finanţat prin programul Tineret în Acţiune. Pentru a fi modele de bună practică în cadrul dezbaterilor, în cadrul seminarului vor fi invitate şase femei de succes în antreprenoriat, care au reusit să-şi facă propriile afaceri, în mediul rural, cu fonduri şi resurse europene.

Discuţiile privind profilul femeii din zona rurală şi drepturile ei în calitate de cetătean european vor avea loc la Pensiunea Roza din oraşul Nehoiu.

În cadrul întâlnirii, ADCN va media întâlnirea tinerilor – parteneri, invitaţi şi participanţi – cu responsabilii politicilor de tineret.

La această dezbatere sunt invitaţi să participe reprezentanţi ai autorităţilor locale şi ai instituţiilor publice, reprezentanţi ai ONG-urilor din mediul rural şi rural montan, la nivel naţional, cadre didactice, cetăţeni din zona Nehoiu.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.