joi, 22 februarie, 2024

Etapă de dezinsecție prin tratament cu larvicid în Parcul Crâng

Etapă de dezinsecție prin tratament cu larvicid în Parcul Crâng

Facebook
Twitter
Email

S.C. RER SUD S.A. desfășoară în perioada 26 aprilie – 6 mai 2018 primul tratament cu larvicid din Parcul Crâng. Acest tip de dezinsecție se va executa prin pulverizări cu atomizoare pe suprafața heleșteului și în zonele de pădure inundată din interiorul Parcului Crâng.

Substantele folosite sunt: Baicidal si Wectobac. Acestea detin Fisa tehnica de securitate avizate de Ministerul Sanatatii Publice si nu reprezinta niciun pericol pentru populatie sau pentru animale si pasari.

Lucrarile se efectueaza incepand cu ora 06:00 si nu afecteaza desfasurarea activitatilor comerciale ale agentilor din zona sau a celor recreative ale populatiei.

Mai multe informatii despre activitatea de dezinsectie, dezinfectie si deratizare puteti obtine contactand numerele de telefon: 0786.265.264 – Denisa Hâncu – Specialist in Relatii Publice, respectiv 0730.970.919 – Gabriel Stanciu – Sef Departament D.D.D..

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.