Consilierii locali au decis insolvența pentru Prestcom Serv. Măsura a fost votată în unanimitate

Membrii Consiliului Local Municipal Buzău au aprobat cu unanimitate de voturi intrarea în insolvență a societății Prestcom Serv. Hotărârea a fost luată după numeroase discuții purtate atât cu reprezentanții societății cât și cu salariații prezenți în număr mare la ședința extraordinară convocată de primarul Constantin Toma.

Pe parcursul discuțiilor atât angajații cât și conducerea societății și-au lansat reciproc acuzații ca justificare pentru situația în care a ajuns societate pentru ca în final consilierul primarului, fostul Viceprimar Sebastian Radu să le atragă atenția tuturor participanților că discuțiile iscate pe marginea subiectului nu au nici o valoare în economia votului pe care trebuie să îl dea aleșii municipali și ca urmare ar trebuie să înceteze.

Antrenat în dialogul cu reprezentanții societății, primarul Constantin Toma, a spus la un moment dat despre directorul Constantin Crețu și președintele Consiliului de Administrație, Dănuț Păle, că sunt incompetenți pentru funcția pe care o ocupă.

„Îmi pare rău să o spun dar, deși sunteți de la PSD, sunteți incompetenți pentru funcțiile pe care le ocupați. Aveți o gândire de bugetari iar cu o asemenea gândire nu se poate face performanță” , a spus primarul Constantin Toma.

Răspunsul directorul Prestcom Serv, Constantin Crețu, nu a întârziat. Acesta i-a reproșat primarului că face o politică liberală și nicidecum una social-democrată.

Fii Reporter


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau