miercuri, 22 mai, 2024

FOTO Ce companii se bat să livreze autobuze electrice în patru oraşe din ţară. Buzăul va avea 9 vehicule

FOTO Ce companii se bat să livreze autobuze electrice în patru oraşe din ţară. Buzăul va avea 9 vehicule

Facebook
Twitter
Email

Cinci companii au depus oferte la licitaţia de autobuze electrice pentru patru oraşe din România. Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice va achiziţiona 51 de autobuze electrice pentru oraşele Alba Iulia (13), Buzău (9), Ploieşti (9) şi Constanţa (20). Valoarea totală a contractului este estimată la 141,37 milioane de lei (30 milioane de euro).
write resume tricks
Companiile care au depus oferte sunt
– S.C. Alstom Transport S.A. având ca terţ susţinător firma mamă din Franţa, Alstom Transport SA Franţa
– New Kopel Car Import, susţinut de Shlomo Motors Ltd., importator de autobze din China
– Bozankaya Otomotiv MAK. İML. İTH. VE İHR. A.Ş. Turcia
– Solaris Bus & and Coach Polonia
– SOR Libchavy spol. s r.o. Cehia

Licitaţia pentru cele 51 de autobuze electrice de circa 12 metri lungime mai include şi 15 de staţii de încărcare rapidă şi 51 de staţii de încărcare lentă este împărţită în patru loturi:

Lotul 1: Alba Iulia – 13 autobuze electrice – 4 staţii de încărcare rapidă – 13 staţii de încărcare lentă (36,12 mil. lei)
Lotul 2: Buzău – 9 autobuze electrice – 3 staţii de încărcare rapidă – 9 staţii de încărcare lentă (25,12 mil. lei) Lotul 3: Constanţa – 20 autobuze electrice – 5 staţii de încărcare rapidă – 20 staţii de încărcare lentă (55 mil. lei)
Lotul 4: Ploieşti – 9 autobuze electrice – 3 staţii de încărcare rapidă 9 staţii de încărcare lentă (25,12 mil. lei).

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Ce este detartrajul?

Detartrajul este o procedură stomatologică non-invazivă, menită să îndepărteze placa bacteriană și tartrul (depunerile calcificate) de pe suprafața dinților și de sub gingii. Această procedură