Cât costă să te plimbi cu o limuzină gata sfinţită? De la 50 de mii de euro în sus

Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei a decis să-și vândă trei dintre autoturisme, între care și un Mercedes Benz foarte valoros, iar cu banii obținuți să amenajeze un așezământ în cadrul Mănăstirii Rătești. Licitaţia în vederea vânzării celor trei mașini este programată pentru vineri, 26 aprilie, începând cu ora 10.00, la Centrul Eparhial de pe Aleea Episcopiei, nr. 3. 

Potrivit unui comunicat de presă al Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei, maşinile sunt în perfectă stare de funcţionare, iar cei care doresc să liciteze le vor putea viziona în ziua de mai sus, la adresa menţionată, preţul de pornire fiind de 3.000 Euro pentru Dacia Logan, respectiv 2.700 Euro pentru Renault Clio.

În ceea ce priveşte autoturismul Mercedes Benz, model S320, acesta va avea un preţ special de pornire, în valoare de 50.000 Euro. Maşina are numai 40.000 de kilometri parcurși și este utilată cu toate dotările ce asigură confortul şi securitatea pasagerilor.Limuzina Mercedes, în valoare de aproximativ 100.000 de euro, a fost achiziţionată în 2008.

Potrivit reprezentanților Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei, banii rezultaţi în urma licitaţiei vor fi folosiţi pentru amenajarea unui aşezământ de asistenţă socială la Mănăstirea Răteşti, care va fi destinat ocrotirii persoanelor vârstnice.

Fii Reporter
Loading...
DISTRIBUIȚI