duminică, 19 mai, 2024

Blugi şi geci cu etichete celebre, Prada sau Diesel, produse la Buzău de un afacerist italian

Blugi şi geci cu etichete celebre, Prada sau Diesel, produse la Buzău de un afacerist italian

Facebook
Twitter
Email

O fabrică de textile din Buzău produce de peste un deceniu pantaloni şi geci, sub cele mai cunoscute branduri internaţionale de îmbrăcăminte, scrie adevarul.ro. Societatea la care lucrează peste 500 de oameni este patronată de un italian, care a decis să investească în România după ce a ”furat” meserie la o companie renumită, Replay. Societatea Ring Textile a intrat în evidenţa Registrului Comerţului din Buzău în anul 1999, ca firmă profilată pe fabricarea de îmbrăcăminte în sistem lohn, administrată de italianul Angelor Serafin. Afaceristul urma să producă în halele din spatele Fabricii de Bere pantaloni, jachete şi fuste din bumbac, tip blugi, de diferite dimensiuni şi culori.

A trecut mai bine de un deceniu iar firma italianului Angelo Serafin a mers din ce în ce mai bine. A prins contracte, de-a lungul existenţei fabricii, cu renumitele firme internaţionale: United Color of Benetton, Calvin Klein, Brama Sportswear, Quartermaster (Indian Rose), Grant, Diesel, Indas (la Martina), Mason, Hugo Boss şi, mai nou, Prada.
Patronul firmei Ring Textile din Buzău, Angelo Serafin, are 54 de ani şi deja se declară un iubitor de pământ românesc. Mărturiseşte că a ajuns să iubească această ţară, pentru că aici a găsit tot ce avea nevoie.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.