Așa va arăta magazinul Lidl din Bariera Ploiești. Prima etapă a lucrărilor, demolarea fostei pușcării

Lucrările pentru amenajarea supermarketului Lidl din Bariera Ploiești au intrat în linie dreaptă. Odată cu demolarea clădirilor pe care va fi construit complexul comercial autoritățile vor consulta publicul pentru în vederea întocmirii Planului Urbanistic Zonal.

Demolarea clădirilor din zonă a intrat în sarcina firmei Lotsopa Construct Buzău. Vor dispărea de pe suprafața pământului fosta pușcărie, închisă în anii ’60, unde a funcționat firma Modern Shoes, o altă clădire în care a funcționat SC Alexandra Com, care au aparținut fostului președinte al CJ Cristinel Bâgiu, și o a treia clădire, proprietate a omului de afaceri Aurel Brebeanu.

În paralel, autoritățile locale cer părerea buzoienilor în vederea elaborării Planului Urbanistic Zonal. Eventualele sugestii se pot face la telefon 0238.723.371 sau pe adresa de mail elena.diaconita@primariabuzau.ro. În perioada 5 mai – 18 august primăria va afișa răspunsurile la observații.

Inaugurarea magazinului este programată pentru sfârșitul acestui an. Întreaga zonă va fi modernizată, primăria Buzău comandând unei firme realizarea proiectului de sistematizare a intersecției. Este în plan un sens giratoriu care să permită accesul înspre și dinspre magazin.

lidl1

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI