miercuri, 31 mai, 2023

Anunț de presă- Începerea proiectului „Achiziție de echipamente tehnologice moderne pentru BENCOMP S.R.L.”

Anunț de presă- Începerea proiectului „Achiziție de echipamente tehnologice moderne pentru BENCOMP S.R.L.”

Facebook
Twitter
Email

BENCOMP SRL cu sediul în Sat Oșorhei, Comuna Osorhei, Nr. 69/A, Județ Bihor, CUI 17402088, J5/684/2005, implementează proiectul cu titlul: „Achiziție de echipamente tehnologice moderne pentru BENCOMP S.R.L.”, cod SMIS 138888, co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare nr. 7353 / 24.12.2021 încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Regional 2014-2020 şi Agenţia pentru Dezvoltare Regională a Regiunii Sud-Est în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de 9.632.981,33 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 4.780.792,37 lei, din care 4.063.673,51 lei din FEDR și 717.118,86 lei din Bugetul Național.

Proiectul se implementează la punctul de lucru al societății în Regiunea Sud-Est, în județul Buzău, Municipiul Buzău, str. Aleea Industriilor, nr. 5,  prin REGIO – Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 – Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii, Prioritatea de investiții 2.2 – Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor.

Obiectivul general al proiectului „Achiziție de echipamente tehnologice moderne pentru BENCOMP S.R.L.” constă în îmbunătățirea competitivității economice prin creșterea productivității muncii în cadrul societății și prin realizarea unei investiții inițiale. Obiectivul va fi atins prin extinderea capacității de producție a profilelor WPC ca urmare a realizării activităților propuse prin proiect.

Proiectul răspunde Priorității de investiții 2.2. prin:

– Dezvoltarea economică a societății BENCOMP S.R.L. datorită extinderii activității productive desfășurată ca urmare a achiziției de echipamente noi și performante, creșterea vandabilității produselor prin creșterea vizibilității societății pe plan internațional, si angajarea de personal nou.

– Consolidarea poziției societății pe piața aflată în plină creștere într-un domeniu competitiv identificat în Strategia Natțonală de Competitivitate și Planurile Regionale de Dezvoltare.

– Realizarea unei investiții inițiale ce include măsuri de îmbunătățire a calității mediului înconjurător și măsuri de asigurare a egalității de șanse și tratament.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

Obiectivele specifice ale proiectului vor consta în:

  1. Extinderea capacității de producție a profilelor WPC, prin achiziția: linie tehnologică cu sisteme gravimetrice și de transport, cu silozuri exterioare – 1 buc, linie de micronizare HDPE – 2 buc, motostivuitor – 1 buc, sisteme de rafturi metalice – 300 buc, echipamente IT (laptopuri cu baterie solară) – 2 buc, – achiziția unui Software de producție – 1 buc necesare care vor duce la inovare de proces în cadrul societății.
  2. Realizarea activităților de internaționalizare și a activităților de certificare a sistemului de management ISO 45001 și de certificare a procesului.
  3. Crearea unui loc de muncă pentru persoane din categorii defavorizate.

Data de începere a proiectului:  01.04.2020

Data de finalizare a proiectului: 31.08.2023

Date de contact: Pentru detalii suplimentare vă stăm la dispoziţie la sediul social al firmei sau la tel. 0744304012, e-mail proiectbencomp@gmail.com , persoana de contact Mihai POSEDARU.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Cum să câștigi la un cazinou online?

Te-ai săturat să pierzi bani în cazinourile online? Cu atât de multe jocuri și strategii, cum îți poți spori oportunitățile de a ieși învingător? Jocurile câștigătoare oferă o experiență palpitantă,