sâmbătă, 4 mai, 2024

Amenințată cândva cu închiderea, societatea Prestcom are de executat acum comenzi de sute de milioane de lei

Amenințată cândva cu închiderea, societatea Prestcom are de executat acum comenzi de sute de milioane de lei

Facebook
Twitter
Email

După ce, anul trecut, Prestcom Serv a intrat în incapacitate de plată apoi şi-a redus personalul la aproape jumătate, societatea Primăriei, reuşeşte să supravieţuiască. În prezent, societatea este în curs de a executa două comenzi mari primite de la municipalitate cu ajutorul cărora încearcă să depășească perioada de insolvenţă.

La sfârşitul anului trecut, societății Prestcom i-a fost repartizată strada Aleea Plopilor pentru reabilitare şi asfaltare, iar anul acesta a mai început încă o lucrare vastă în cartierul Orizont. Contractul pentru realizarea lucrărilor din prelungirea Cartier Orizont este prevăzut pe o perioadă de trei ani şi are o valoare de aproximativ 500 de milioane de lei.

Strada Aleea Plopilor a fost pregătită pentru asfaltare şi în prezent se lucrează la ridicarea gurilor de canal la nivel. În Cartierul Orizont au început operaţiunile de pregătire a drumurilor pentru asfaltare. Cu ajutorul comenzilor primite de la municipalitate, dar şi a altora câştigate la licitaţiile publice, societatea poate fi salvată.

Pentru ca salariaţii de la Prestcom să-şi poată primi lefurile şi în perioada de iarnă, când nu se poate lucra în exterior, se va prelungi programul de lucru la 10 ore. În acest fel, surplusul de bani rezultat va fi acordat în iarnă, pentru un concediu plătit.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.