miercuri, 19 iunie, 2024

AJOFM Buzău anunță că sunt 57 de locuri de muncă vacante, în această săptămână

AJOFM Buzău anunță că sunt 57 de locuri de muncă vacante, în această săptămână

Facebook
Twitter
Email

Buzoienii care sunt în căutarea unui job pot alege din cele 57 de locuri de muncă disponibile prin intermediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă. Dintre acestea, doar trei posturi sunt destinate persoanelor cu studii superioare. Se caută personal pentru meseriile de zidar, zugrav, ipsosar, electrician, dulgher, sudor, facturist, manipulant mărfuri, ospătar, bucătar, trefilator, instalator apă-canal, confecţioner textile şi fierar-betonist. Pentru persoanele cu studii superioare sunt disponibile doar trei posturi: unul de inginer proiectant la Gerom, unul de director general iar altul de director de producţie, ambele la societatea Glasscorp din Buzău.

La nivel naţional, cele mai multe locuri de muncă se găsesc în judeţele Cluj (2440) şi municipiul Bucureşti (920), iar cele mai puţine, în judeţele Suceava (25) şi Mehedinţi (23).

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.