joi, 29 februarie, 2024

VIDEO Aglomerație la Bursa locurilor de muncă. O multinațională a recrutat zeci de buzoieni pentru angajare

VIDEO Aglomerație la Bursa locurilor de muncă. O multinațională a recrutat zeci de buzoieni pentru angajare

Facebook
Twitter
Email

Buzoienii nu mai fug de muncă. Dovadă stă interesul arătat sutele de şomeri care s-au prezentat la bursa generală de muncă, de la Buzău. Peste 700 de persoane şi-au încercat norocul în speranţa unui job bun. La final, mai bine de jumatate dintre cei prezenţi la bursă au fost selectaţi pentru angajare.

Sutele de șomeri din Buzău care s-au prezentat astăzi la prima bursă generală a locurilor de muncă din acest an au venit cu speranţa că-şi vor găsi un serviciu cât mai bun, pe măsura pregătirii sau experienței lor profesionale.

bursa locurilor 3

Au fost însă și persoane care au venit la târgul de slujbe doar ca să-și vizeze carnetul de șomer. Angajatorii prezenți la bursa locurilor de muncă, găzduită de Liceul Agricol, nu au căutat doar oamenii cu experiență ori calificare în domeniu ci foarte mulți necalificaţi.

Cele mai multe slujbe, aproape 300, toate de operator de cablaj auto, au fost oferite de o companie multinaţională din domeniul construcțiilor de mașini, cu sediul în Ploiești, care și-a deschis o nouă fabrică la Urlaţi. Numai astăzi, firma a selectat pentru angajare 50 de buzoieni.

Prima bursă generală a locurilor de muncă din acest an, din județul Buzău, a fost organizată atât în municipiile Buzău și Râmnicu Sărat, cât și în orașele Pătârlagele, Nehoiu și Pogoanele.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.