sâmbătă, 2 decembrie, 2023

Află câte locuri de muncă sunt disponibile în această perioadă prin intermediul AJOFM Buzău

Află câte locuri de muncă sunt disponibile în această perioadă prin intermediul AJOFM Buzău

Facebook
Twitter
Email

În această săptămână, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Buzău a identificat doar 41 de locuri de muncă vacante. Doar trei dintre aceste posturi se adresează persoanelor cu studii superioare. În judeţul Buzău, agenţii economici caută persoane calificate în meseriile de ospătar, bucătar, sudor, dulgher, fierar betonist, strungar, frezor, carmangier, măcelar, tranşator carne, afumător carne, mecanic auto, şofer autocamion sau editor site.

Pentru persoane cu studii superioare, AJOFM Buzău a raportat doar trei posturi libere. Societatea Glasscorp Buzău scoate la concurs un post de director general de societate comercială şi unul de director de producţie. Societatea ABC Metconf Construct, cu sediul în comuna Vadu Paşii, angajează o persoană pe funcţia de inginer construcţii.

Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) sunt înregistrate 10.842 de locuri de muncă. Cele mai multe, 2009 posturi, sunt în judeţul Cluj, iar cele mai puţine oferte sunt în judeţul Galaţi, unde sunt doar cinci posturi disponibile.

Leonard BUNILĂ

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.