miercuri, 22 mai, 2024

Află câte locuri de muncă sunt disponibile în această perioadă prin AJOFM Buzău

Află câte locuri de muncă sunt disponibile în această perioadă prin AJOFM Buzău

Facebook
Twitter
Email

În această săptămână, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Buzău a identificat 60 de locuri de muncă vacante. Doar trei dintre aceste posturi se adresează persoanelor cu studii superioare. În judeţul Buzău, agenţii economici caută persoane calificate în meseriile de agent vânzări, sudor electric şi autogen, zidar, zugrav, muncitor pentru construcţii, tâmplar, electrician întreţinere, sortator deşeuri, macaragiu, instalator sanitar, manipulant mărfuri etc.

În această perioadă, societatea azeră SOCAR Petroleum, care, în curând, intenţionează să deschidă la Buzău un punct de lucru, scoate la concurs nu mai puţin de zece posturi de lucrător gestionar. Cei interesaţi pot depune CV-uri la adresa de mail: resurse.umane@socarpetroleum.ro.

Pentru persoane cu studii superioare, AJOFM Buzău a raportat doar trei posturi libere. Societatea SOCAR Petroleum scoate la concurs un post de şef staţie peco. De asemenea, RAM Buzău angajează o persoană pe funcţia de inginer instalaţii construcţii, în timp ce SC BETA Heurtey anunţă că are vacant un post de inginer proiectant.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.