joi, 22 februarie, 2024

82 de locuri de muncă vacante în judeţul Buzău. Doar șase posturi pentru buzoienii cu studii superioare

82 de locuri de muncă vacante în judeţul Buzău. Doar șase posturi pentru buzoienii cu studii superioare

Facebook
Twitter
Email

Față de săptămânile trecute, când oferta de locuri de muncă era săracă, în această perioadă, șomerii buzoieni au posibilitatrea să aleagă dintre cele 82 de posturi vacante, anunțate de angajatori la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Buzău. În această săptămână, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Buzău a identificat 82 de locuri de muncă vacante. Doar șasedintre aceste posturi se adresează persoanelor cu studii superioare.

În judeţul Buzău, agenţii economici caută persoane calificate în meseriile de agent vânzări, zidar, zugrav, mecanic auto, tâmplar, bucătar, ospătar, cofetar, barman, secretară, lăcătuș confecții metalice, sudor, covrigar, șofer, instalator tehnic sanitar, automacaragiu, măcelar, afumător, tranșator carne etc. Oferta pentru muncitorii necalificați este la fel de bogată. Din această categorie, sunt propuse de către angajatori și posturi de manipulant mărfuri, muncitori necalificați, paznic de vânătoare, îngrijitor cai sau sortator mărfuri.

Pentru persoane cu studii superioare, AJOFM Buzău a raportat șase posturi libere. Există un post vacant de consilier juridic și cinci posturi de inginer.

Toți cei interesați în găsirea unui loc de muncă pot afla mai multe amănunte de la punctele de lucru din județ ale AJOFM Buzău.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.