luni, 26 februarie, 2024

104 locuri de muncă vacante în judeţul Buzău. Doar cinci posturi pentru buzoienii cu studii superioare

104 locuri de muncă vacante în judeţul Buzău. Doar cinci posturi pentru buzoienii cu studii superioare

Facebook
Twitter
Email

Faţă de săptămânile trecute, când oferta de locuri de muncă era săracă, în această perioadă, şomerii buzoieni au la dispoziţie 104 posturi vacante, anunţate de către angajatori la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Buzău. În această săptămână, AJOFM Buzău a identificat 104 locuri de muncă vacante. În judeţul Buzău, agenţii economici caută persoane calificate în meseriile zidar, zugrav, tâmplar – dulgher, ajutor bucătar, ospătar, cofetar, secretară, casier, lăcătuş confecţii metalice, sudor, patiser, covrigar, şofer, instalator, macaragiu, șofer cat. c, șofer categoria b,c,e etc. Oferta pentru muncitorii necalificaţi este la fel de generoasă. Sunt propuse de către angajatori posturi de manipulant mărfuri, muncitori necalificaţi în confecții, călcători şi sortatori mărfuri.

Pentru persoane cu studii superioare, AJOFM Buzău a raportat doar cinci posturi libere. Există două posturi vacante de inginer control calitate și câte un post de inginer proiectant, inginer tehnolog și inginer tehnologia sudurii.

Toţi cei interesaţi în găsirea unui loc de muncă pot afla mai multe amănunte de la punctele de lucru din judeţ ale AJOFM Buzău.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.