vineri, 29 martie, 2024

VIDEO Uite ce gest au făcut de 1 Martie rugbiștii de la Stejarul Buzău

VIDEO Uite ce gest au făcut de 1 Martie rugbiștii de la Stejarul Buzău

Facebook
Twitter
Email
De 1 Martie, rugbiștii de la Stejarul Buzău au împărțit flori și mărțișoare doamnelor și domnișoarelor. Reprezentantele sexului frumos au primit și calendare cu echipa. Rugbiștii le-au urat femeilor o primăvară frumoasă și le-au invitat să vină la stadion pentru a susține echipa. Primul meci oficial al Stejarului Buzău va avea loc pe data de 19 martie, în Cupa României DNS. 

Tot lotul de rugbiști de la Stejarul Buzău a ieșit în Piața Dacia din municipiu. Alături de flori și calendare, rugbiștii le-au adresat femeilor și invitația de a veni la stadionul din Parcul Tineretului la meciurile pe care formația buzoiană la va juca pe teren propriu, în noul sezon competitional.
 
Primul meci oficial pentru Stejarul Buzău va avea loc în data de 19 martie, în Cupa României DNS. Noul sezon va marca revenirea la sistemul competițional toamnă-primăvară, astfel că prima competiție oficială din 2016 este Cupa României, care începe în luna martie, în timp ce Divizia Națională de seniori debutează în luna septembrie.
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.