miercuri, 19 iunie, 2024

VIDEO Trei răniți și două mașini făcute praf, în urma unui accident produs lângă „Hanul lui Țintă”

VIDEO Trei răniți și două mașini făcute praf, în urma unui accident produs lângă „Hanul lui Țintă”

Facebook
Twitter
Email

Trei persoane au ajuns luni seară la spital, în urma unui accident rutier produs pe drumul European 85, la doi kilometri distanţă de municipiul Buzău. O autoplatformă care transporta o Dacie a izbit puternic un Cielo care a intrat brusc pe contrasens. Se pare că o depăşire neregulamentară a fost cauza evenimentului rutier, cred poliţiştii. Accidentul a avut loc în jurul orei 23.00, aproape de sensul giratoriu de la Hanul lui Ţintă. O autoutilitară pentru tractări auto, care avea pe platformă un autoturism Dacia, a izbit puternic un Cielo care circula din sens opus. 

Pasagerul din maşina de tractări, singurul care a scăpat nevătămat, spune că autoturismul s-a răsucit brusc şi de aceea a fost lovită în partea din spate. Maşina de tractări a ajuns pe câmp, după ce şoferul a tras de volan pentru a încerca să evite coliziunea.

„Din primele cercetări effectuate la faţa locului se pare că accidentul s-a produs pe fondul nerespectării regulilor de depăşire. Astfel, autoturismul a pătruns pe contrasens, moment în care a fost tamponat de autoutilitară”, a precizat agent pr. Ciprian Sava, de la Serviciul Rutier din cadrul IPJ Buzău.

Din impact a rezultat rănirea şoferilor din ambele maşini şi a unui pasager din Cielo. Victimele, două persoane din Buzău şi una din Bucureşti, au fost internate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.