duminică, 23 iunie, 2024

VIDEO Tragedie la ieşire din Buzău. Un tânăr de 34 de ani a murit într-un cumplit accident de circulaţie

VIDEO Tragedie la ieşire din Buzău. Un tânăr de 34 de ani a murit într-un cumplit accident de circulaţie

Facebook
Twitter
Email

Tragedie în miez de noapte la Buzău. Un tânăr de 34 de ani şi-a pierdut viaţa într-un grav accident rutier produs pe un pod din zona industrială a oraşului.Victima, paznic de noapte la o societate comercială din localitate, a furat maşina firmei iar din lipsă de experienţă a căzut într-o râpă adâncă de 12 metri.
Tragedia s-a produs imediat după miezul nopţii, când paznicul a hotărât să dea o tură prin oraş cu maşina firmei cu toate că nu avea permis de conducere.

 Norocul l-a părăsit pe şoferul de ocazie chiar când urca pe un pod din zona industrială. Aici tânărul lipsit de experienţă a scăpat autovehicolul de sub control apoi s-a răsutrnat de câteva ori în râpa adâncă.

 Paznicul a avut un mare ghinion pentru că în urma impactului a fost aruncat din habitaclu, iar maşina scăpată de sub control a căzut chiar peste el, tânărul decedând pe loc.

 La faţa locului a ajuns şi patronul firmei care a fost anunţat telefonic de producerea nenorocirii. Bărbatul nu a vrut să comenteze incidentul dar a confirmat totuşi că tânărul era angajat ca paznic la societatea din Buzău.

Traficul a fost blocat în zonă câteva zeci de minute până când poliţiştii au terminat măsurătorile pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs accidentul.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.