miercuri, 12 iunie, 2024

VIDEO Tolea Ciumac a dat de pământ cu staff-ul adversarului său, la conferința de presă

VIDEO Tolea Ciumac a dat de pământ cu staff-ul adversarului său, la conferința de presă

Facebook
Twitter
Email

Prima gala de MMA Profesionist din istoria Buzaului are loc pe 3 iunie 2024, la Sala Sporturilor ”Romeo Iamandi”. Luptători cunoscuți, ca Ion Pascu, Tolea Ciumac sau Ovidiu Neveu, vor face spectacol pentru buzoieni.

Alături de ei, vor intra în cușcă si sportivi din Buzău, cum sunt Sorin Gogu, Mihai Ciompec, Mădălin Mînzală și alții.

Show-ul a început încă de la conferința de presă, când masivul Tolea Ciumac l-a provocat pe unul dintre membrii echipei din spatele adversarului său, Ion Pascu. Totul a degenerat într-o încăierare, potolită cu greu de cei prezenți.

IMAGINI AICI

Scena postată pe rețelele de socializare a strâns peste 6.000 de aprecieri, în 24 de ore, și numeroase reacții, multe acreditând ideea că încleștarea a fost pregătită de organizatori. „Se vede regia de la un kilometru”, a scris Tibi, autorul unuia dintre cele peste 600 de mesaje.

Pe 3 iunie, Sala Sporturilor din Buzău va găzdui prima gală de MMA Profesionist din Buzau.

În cușcă vor intra și talentați sportivi locali, precum Sorin Gogu, Mihai Ciompec, Mădălin Mînzală și alții, pregătiți să demonstreze curajul și determinarea caracteristice orașului nostru.

Iată meciurile ce se vor disputa în cușca de la Buzău:

PASCU VS TOLEA

Un meci istoric pentru MMA-ul românesc. Bombardierul Pascu va da piept cu uriașul Tolea Ciumac. Doi luptători legendari vor face spectacol pentru publicul din Buzău!

ZAHARIA VS ȚIPRIGAN

Damian Zaharia deține recordul pentru cea mai rapidă victorie din galele HEROES, doar 12 secunde, însă brașoveanul Robert Țiprigan este un luptător cu experiență în kickboxing! Un meci ce se va termina cu siguranță înainte de limită.

CONSTANTIN VS BACALOV

Robert Constantin va lupta cu Liviu Bacalov, după ce adversarul inițial s-a retras din meci. Sportivul are două meciuri la profesioniști, ultimul câștigat prin finalizare în doar 16 secunde.

NEVEU VS DARREN

Duelul mult așteptat dintre România și Irlanda! Cel mai controversat luptător din România va lupta cu un irlandez cu experiență atât în MMA cât și în kickboxing. Duelul dintre cei doi va avea loc la profesioniști!

CIOMPEC VS DRAGISIC

Mihai Ciompec va lupta la el acasă în Buzău, în gala HEROES 10. Acesta va da piept cu un luptător din Serbia, cu două victorii prin TKO în ultimele patru meciuri.

DOCHIOIU VS PANDELEA

Un alt buzoian ce va urca în cușcă este Adrian Dochioiu. Acesta va da piept cu Cătălin Pandelea din Pitești.

MÎNZALĂ VS BUBIC

Unul dintre cei mai mari campioni la lupte libere pe care i-a dat Buzăul. Mădălin Mînzală, va urca în cușcă împotriva sârbului Dejan Bubic. Ambii luptători își doresc să obțină prima victorie în cușca HEROES!

De asemenea, luptătorul buzoian Sorin Gogu, va lua parte la gala HEROES 10, urmând a fi anuntat cât de curând adversarul acestuia.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.