sâmbătă, 20 aprilie, 2024

VIDEO Sute de bikeri vor participa la o paradă în centrul Buzăului

VIDEO Sute de bikeri vor participa la o paradă în centrul Buzăului

Facebook
Twitter
Email

Peste 500 de motociclişti din toată ţara vor participa sâmbătă de la ora 13 la o paradă pe străzile centrale ale municipilui Buzău. Evenimentul este trecut pe agenda celei de-a patru întruniri a motocicliştilor intitulată “Seawolves bike fest”,  2013, organizată de clubul buzoian „Seawolves” .

Întâlnirea anuală a motocicliştilor la Buzău a început încă de astăzi în Parcul Tineretului de la marginea oraşului. Aici a fost amenajată o zonă de campare în care fiecare participant prezent la eveniment  va scoate din buzunar suma de 30 de lei pentru a avea acces la toate activităţile organizate pe parcursul celor trei zile.“Ca şi în anii precedenţi vă aşteptăm cu aceeaşi atmosferă plăcută, cu muzică bună şi prietenie, băutură şi mâncare bună, multă şi la preţuri decente. Nu vor lipsi cârnaţii de pleşcoi, pastrama de oaie, mici, sarmale, fasole la ceaun, borşul de pasăre şi alte delicatese.Vom avea multe concursuri moto şi distractive plus parada moto în oraş. Locaţia este prevăzută cu piscină, ştrand, lac de agrement dotat cu bărci şi hidrobiciclete ca să alungăm plictiseala” anunţă organizatorii pe site-ul oficial

Ca şi anul trecut, maestrul de ceremonii al evenimentului va fi Cristian Hrubaru, de la Cronica cârcotaşilor. În cele trei zile, se vor organiza concerte rock la terasa Atlantis. Vor susţine recitaluri formaţiile Trooper, Bucovina, The Rock, S.G. Project, 2 Minutes Hate şi For the Living.

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton