VIDEO Supă cremă de legume, printre mâncărurile gătite de polițiști la concursul gastronomic organizat la Bistro

Obişnuiţi mai degrabă să alerge infractorii, trei echipe de poliţişti de la IPJ Buzău nu s-au dat în lături de la gătit, dornici să-şi arate talentele gastronomice. În cadrul unui concurs culinar, oamenii legii au gătit preparate de post, dar și din pește, care au ajuns, în final, la un cămin de bătrâni din județul Buzău.

Poliţiştii şi-au pus vineri şorţurile şi s-au apucat să gătească într-un bistro din Buzău. La concursul de gastronomie s-au înscris trei echipe formate din poliţişti de la proximitate, ordine publică şi de la Râmnicu Sărat.

Bucătarii de ocazie au avut de preparat o cremă supă de legume, peşte la grătar şi desert, o negresă. Deși au știut de la bun început că numai una dintre echipe va fi declarată câştigătoare, concurenţii au făcut tot ce a depins de ei pentru a pregăti cele mai gustoase mâncăruri.

La final, doar una dintre echipe a fost declarată câștigătoare. Au reușit să-și adjudece titlul suprem agentul principal Nicoleta Crețu, agentul șef principal Emil Oprea și agentul șef adjunct Daniel Panciu, de la Poliția de Proximitate.

poza centru

Mâncarea gătită a fost dusă la un Centru pentru Persoanele Vârstnice din localitatea Câmpeni. Celor 20 de bătrâni din cămin le-au servit masa de prânz chiar poliţiştii din echipa câştigătoare. „Am gatit cu plăcere, nu doar din prisma concursului, ci şi pentru ceea ce a urmat, şi anume această deplasare aici în rândul bătrânilor”, a declarat agentul principal Nicoleta Creţu.

Concursul organizat de poliţişti, ajuns anul acesta la a treia ediţie, se înscrie în calendarul activităților dedicate sărbătorii Zilei Poliției Române.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI