VIDEO Strada din Buzău pe care poți circula, în această perioadă, doar cu mașina poliției în față

Târgul Drăgaica dă peste cap circulația pe o stradă din vecinătate. Este vorba despre strada Hangarului, pe care comercianții sosiți pentru bâlciul de vară au transformat-o în zonă de parcare. Mai grav este că aici s-a mutat temporar talciocul duminical, care produce disconfort.

„Mizeria lăsată în urmă este de nedescris!”, anunță pe Facebook Cosmin Manolache, un om de afaceri din zonă, nemulțumit de disconfortul creat. Acesta se plânge că accesul către universitatea Bioterra, unde este asistent universitar, se face doar cu escorta Poliției.

„De aproape 2 saptămâni, strada Hangarului este ocupata abuziv, fara acces pietonal la singurul centru Universitar, iar in zilele de duminica accesul se poate face doar cu echipajele de politie iar mizeria lasata este de nedescris! Anuntam pe aceasta cale pe domnul primar Toma ca si noi platim impozite si taxe atat ca persoane fizice cat si juridice si dorim sa ne desfasuram activitatea in regim normal ! Rugam atat primaria Buzau cat si IPJ – local sa gaseasca solutii cu toti vanzatorii ambulanti intr-un oras care se doreste a fi civilizat”, a scris pe Facebook Cosmin Manolache.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI