VIDEO Pregătiri pentru concertul ”Vama”. Sunt așteptați peste 2.000 de buzoieni vaccinați sau cu test negativ

De vineri, buzoienii sunt invitați să participe la prima ediție a Festivalului “Buzăul lui Marghiloman”. În prima seară este programat un concert susținut de Tudor Chirilă și trupa „Vama”. În parcarea din spatele complexului sunt în curs de amenajare terase și standuri cu mâncare și băuturi răcoritoare.

Vineri debutează prima ediție a festivalului “Buzăul lui Marghiloman”. Seria de evenimente va avea loc la Vila Albatros din parcul ce îi poartă numele ilustrului om politic.

În prima seară este programat un concert de excepție. Trupa Vama al cărei solist este cunoscutul Tudor Chirilă va urca pe scena din Parcul Marghiloman.

Buzoienii vor avea acces gratuit la acest concert, ca și la celelalte manifestări din cadrul festivalului. Spectatorii însă trebuie să respecte anumite condiții impuse de pandemie.

În primul rând, vor putea participa doar persoanele vaccinate împotriva SARS-CoV-2 pentru care au trecut zece zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare și care prezintă dovada de vaccinare.

De asemenea, vor avea acces persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test PCR nu mai vechi de 72 de ore, un test rapid negativ nu mai vechi de 24 de ore, efectuat la un laborator acreditat sau persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Nu vor fi acceptate teste rapide auto-administrate. Totodată, purtarea măștii de protecție este obligatorie.

Din 30 iulie și până în data de 28 august, publicul va avea parte de concerte, spectacole de teatru sau filme de artă.

În fiecare seară de joi, membrii trupei „Arată artă”, din cadrul Centrului de cultură „Al. Marghiloman”, vor susține recitaluri, iar la fiecare concert va fi și un invitat supriză.

“Buzăul lui Marghiloman” este un festival organizat de Primăria Buzău, prin Centrul de cultură ce poartă numele ilustrului om politic.

Fii Reporter