sâmbătă, 23 septembrie, 2023

VIDEO Patru persoane rănite în urma unui accident produs la ieșirea din Buzău, spre Spătaru

VIDEO Patru persoane rănite în urma unui accident produs la ieșirea din Buzău, spre Spătaru

Facebook
Twitter
Email

Patru persoane au fost rănite în urma unui accident rutier care a avut loc, joi seară, la ieșirea din Buzău, spre Spătaru. Evenimentul rutier s-a produs din cauza șoferului unui autoturism Skoda înmatriculat în Buzău care a ieșit dintr-o benzinărie, fără să acorde prioritate unui microbuz de transport marfă, cu număr de Brașov. Șoferul autoturismului Skoda apucase să vireze la stânga în momentul în care mașina sa a fost lovită de autoutilitara de marfă. Șoferul acesteia din urmă a încercat să frâneze însă nu a putut evita impactul.

Pentru scoaterea celor trei pasageri dintre fiarele contorsionate ale autoturismului Skoda a fost nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare.  Șoferul acestuia și o pasageră de pe bancheta din spate au suferit leziuni mai grave, în timp ce un alt pasager din autoturism a fost rănit ușor.

De asemenea, șoferul dubiței de marfă a suferit răni ușoare la mâini. În urma accidentului, circulația la ieșirea din Buzău către localitatea Spătaru s-a desfășurat alternativ pe un singur sens de mers, timp de o oră.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.