joi, 18 aprilie, 2024

VIDEO Parc de distracții, amenajat în Piața Dacia. Ce alte surprize îi așteaptă pe copiii din Buzău

VIDEO Parc de distracții, amenajat în Piața Dacia. Ce alte surprize îi așteaptă pe copiii din Buzău

Facebook
Twitter
Email

Copiii din Buzău vor avea de ziua lor multe surprize. În Piața Dacia se deschide un parc de distracții, cu numeroase caruseluri și instalații, pe gustul celor mici. Și Muzeul Județean are multe evenimente pentru copii, între care expoziții de păpuși și motociclete.

Inițiativa aparține Primăriei Buzău, care, din dorința de a oferi cât mai multe distracții copiilor, a dispus amenajarea unui parc de distracții ce va dura două sau chiar trei săptămâni.

Copiii, părinții și bunicii din Buzău sunt invitați pe 1 iunie și la activitățile Consiliului Județean, organizate de instituțiile din subordine.

Sute de baloane și dulciuri vor fi distribuite tuturor copiilor participanți la evenimentele organizate astăzi de Muzeul Județean Buzău, Centrul Județean de Cultură și Artă Buzău, în parteneriat cu RC B-Zones Buzău.

La ora 10.00 se deschide cea mai mare expoziție de păpuși Arădeanca, la Muzeul de Etnografie „Vergu Mănăilă”, Buzău.

La ora 11.00 începe un spectacol organizat de elevii Centrului Județean de Cultură și Artă Buzău, sediul central al Muzeului Județean Buzău, spațiu acoperit, dar în aer liber.

De la 12.30 are loc o expoziție de motociclete, shooting pe motoare Bikers for Kids, RC B-Zones, la sediul central al Muzeului Județean Buzău. spațiu acoperit. Accesul este gratuit atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.