VIDEO „Ora Pământului”, sărbătorită printr-un spectacol susținut de peste 200 de mici coriști buzoieni

„Ora Pământului” a fost sărbătorită, ca în fiecare an, și la Buzău. Peste 200 de mici coriști buzoieni au fost prezenți sâmbătă, în Piața Daciei, de la ora 20.30 pentru a participa la evenimentul menit să atragă atenția că Planeta trebuie protejată.

Sâmbătă, 25 martie, corurile din București și din țară, reunite în Programul Național Cantus Mundi, s-au alăturat demersului internațional recunoscut ca “Ora Pământului”, susținut de WWF (World Wide Fund for Nature). Astfel, timp de o oră, între 20.30 și 21.30, toți cei implicați în cea mai importantă mișcare corală pentru copii din România au stins lumina și au cântat în cor pentru Pământ și energia sa.

Au susținut minirecitaluri pe treptele Palatului Comunal corurile ”Happy Kids Jr.” și ”Happy Kids Sr.” de la Palatul copiilor Buzău, sub conducerea profesoarei Oana Dobre, corul ”Armonii” al Liceului de Arte ”Margareta Sterian” Buzau, dirijat de profesoara Ioana Deliu, Corala Ortodoxă de Copii ”Glasul Îngerilor”, coordonată de profesoara Lucia Marin și un grup vocal de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Buzău, condus profesorul Ciprian Rădulescu.

Corurile buzoiene, care fac parte din Cantus Mundi România de doi ani, au încântat timp de o oră cu piese din repertoriul național și internațional, cântate a capella sau cu acompaniament de chitară și percuție.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI