VIDEO O micuță artistă din Buzău desenează cățeii și pisicile turiștilor din Costinești

La numai 11 ani, o fetiță talentată din Buzău face senzație pe litoral. Raissa Alessandriu desenează animalele de companie ale turiștilor, pe faleza din Costinești. Turiștii stau la coadă pentru a beneficia de schițele micuței artiste.

Raissa are 11 ani, este din județul Buzău și a venit cu familia la Costinești. Părinții ei sunt artisti plastici și dețin pe litoral o mică afacere cu tatuaje temporare.

Micuța artistă s-a decis, după ce a intrat în vacanța de vară, să iasă și ea seara pe faleză, lângă standul părinților, și să facă desene cu animalele de companie ale turiștilor.

Raissa are în recuzita sa un caiet de desen și câteva carioci, cu ajutorul cărora creionează în câteva minute micile opere de artă în alb și negru.

Aceștia sunt încântați și așteaptă minute bune pâne le vine rândul să-și expună pisica sau câinele în fața portretistului de numai 11 ani. Artista face reproduceri și după fotografiile din telefon, prezentate de clienți.

Raissa Alessandriu frecventează de peste patru ani diverse cursuri la Palatul Copiilor din Buzău, între care teatru, canto, programare, electrotehnică și jurnalism. La design vestimentar, anul trecut a luat premiul întâi pe țară la categoria ei de varstă.

Mai multe desene ale Raissei pot fi văzute pe pagina ei de Facebook:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100070492428582

Fii Reporter