luni, 26 februarie, 2024

VIDEO O înregistrare cu ”gangsteri locali” din Buzău, postată pe celebrul site LiveLeak

VIDEO O înregistrare cu ”gangsteri locali” din Buzău, postată pe celebrul site LiveLeak

Facebook
Twitter
Email

O înregistrare a unei urmăriri, surprinsă de camerele de supraveghere din Buzău, și pe care stiridebuzau.ro a difuzat-o în urmă cu două săptămâni, are vizibilitate pe plan mondial, odată cu apariția acesteia pe site-ul LiveLeak. Acesta este unul dintre cele mai accesate site-uri de conținut video neautorizat, care permite utilizatorilor să încarce înregistrări bazate pe realitate, cum ar fi scene de război din diferite părți ale lumii. ”Mafioți locali din Buzău (România) vânează un om, pentru a-și recupera banii. El se oprește într-un gard și, mai târziu într-un copac, apoi se închide în mașină, așteptând să sosească poliția. A scăpat fără răni grave”. Așa este prezentat filmul postat duminică pe LiveLeak, care a adunat în mai puțin de 20 de ore peste 500 de vizualizări.

AICI găsești știrea difuzată de stiridebuzau.ro

Site-ul LiveLeak a fost lansat pe 31 octombrie 2006, de către echipa care a administrat site-ul underground, Ogrish.com. Live Leak a devenit cunoscut în 2007, în urma difuzării în exclusivitate a filmului cu execuția lui Saddam Hussein.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.