sâmbătă, 18 mai, 2024

VIDEO Misionari ai unui cult religios, răniţi la marginea Buzăului

VIDEO Misionari ai unui cult religios, răniţi la marginea Buzăului

Facebook
Twitter
Email

Un autovehicul plin cu misionari ai cultului „Martorii lui Iehova” a intrat într-o depăşire riscantă şi a acroşat un camion care mergea regulamentar pe sensul său de mers. În urma impactului puternic, o femeie şi un bărbat au ajuns cu răni serioase la Spitalul Judeţean. Incidentul rutier s-a produs duminică seara la ieşirea din municipiul Buzău spre Ploieşti. Pasagerii îmbarcaţi într-un autoturism VW mai aveau doar un kilometru până la intrarea în municipiu. O manevră riscantă a şoferului a fost de ajuns ca maşina să lovească violent un camion încărcat cu pui.

Impactul a fost atât de puternic încât doi pasageri au suferit răni la cap şi la membre. La locul accidentului au ajuns mai multe ambulanţe pentru a prelua răniţii.

Spiritele s-au încins la scurt timp după ce alţi mebri ai cultului religios au ajuns la locul accidentului.

În urmă cu doi ani, în acelaşi loc s-a produs o adevărată tragedie soldată cu decesul unui lider PNL Buzău, tot din cauza efectuării unei manevre greşite.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.