miercuri, 21 februarie, 2024

VIDEO Mii de buzoieni au petrecut Revelionul 2017 în centrul orașului. Focul de artificii a fost senzația nopții

VIDEO Mii de buzoieni au petrecut Revelionul 2017 în centrul orașului. Focul de artificii a fost senzația nopții

Facebook
Twitter
Email

Peste trei mii de buzoieni au înfruntat frigul pătrunzător pentru a asista la marele spectacol al trecerii dintre ani, organizat în centrul municipiului de Primăria Buzău. Timp de cinci ore, cât a durat petrecerea, zona a fost împânzită de polițiști și jandarmi. Cei prezenți la eveniment au primit sute de sticle de șampanie, pentru a întâmpina cum se cuvine Anul Nou.

Megapetrecerea din centrul Buzăului a început la ora 20.00. Fără să țină cont de temperaturile foarte scăzute, la limita înghețului, buzoienii au dansat, au ciocnit o cupă cu șampanie și s-au încălzit pe ritmurile melodiilor interpretate de artiști locali dar și vedete.

Au urcat pe scena amplasată în faţa Palatului Comunal trupele Nemuritorii, Kronos, artiștii George Mitrea, Nina Stamate, Mirela Ursache, Teodora Bîrsan, Sabin Lupu, Andrada, Chihlimbar, Atena Bratosin, Gabriela Bolocan, Diana Ioniță, Ion Băicuș, Iulia Papazisu, Loredana Mănescu, Alina Mihai și cunoscuta solistă Elena Merișoreanu.

Capetele de afiș au fost Proconsul, Raluka și Vano-Tek cu Georgian Mărgărit, fiul primarului din comuna buzoiană Boldu. Atracţia spectacolului a fost focul de artificii de la miezul nopţii, care au brăzdat cerul timp de aproape zece minute.

Pocnitorile şi petardele au lipsit din arsenalul petrecăreţilor iar la scurt timp după terminarea focului de artificii organizat de primărie, oamenii au început să părăsească zona centrală a oraşului. Până la ora 1 a ținut evenimentul care s-a aflat permanent sub supravegherea reprezentanților ISU, ai Ambulanței și a forțelor de ordine din Poliție și Jandarmerie.

În timpul concertului, organizatorii au împărțit buzoienilor prezenți la eveniment 300 de sticle de șampanie, pentru a întâmpina cum se cuvine Anul Nou.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.