sâmbătă, 24 februarie, 2024

VIDEO „Master chef” la Galleria! Copiii instituționalizați s-au întrecut la un concurs culinar

VIDEO „Master chef” la Galleria! Copiii instituționalizați s-au întrecut la un concurs culinar

Facebook
Twitter
Email

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Buzău, cu sprijinul Consiliului Judeţean şi a câtorva sponsori, a organizat astăzi, la Galeria Mall, un concurs cu totul inedit la care au participat aproape o sută de copii din centrele de plasament. Este vorba despre un concurs de tipul „Master-chef”, numai că, de data aceasta, protagonişti au fost micuţii aflaţi sub protecţia statului. 

Au participat 11 echipe din 11 unităţi de protecţie şi nu mai puţin de 94 de copii, beneficiari de măsură de protecţie specială. Un juriu format din patru membri – directorul adjunct al DGASPC Buzău, Carol Dinu, Loredana Antemir – reprezentant al Galleria Mall Buzău, Adrian Păduraru, de la ProDown Cristiana, şi Angela Grama, de la Takko Fashion – a avut o sarcină grea în stabilirea echipei care merita cu adevărat titlul de „master-chef”. bigiu

Premierea celor mai bune echipe a fost făcută chiar de către preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Cristi Bîgiu, ajutat la împărţirea pachetelor cu hăinuţe şi dulciuri de către Cristi Romanescu, vicepreşedintele CJ Buzău. La rândul lor, copiii din centrele de plasament le-au dăruit oaspeţilor de la CJ Buzău câte un ou de Paşti şi o felicitare, obiecte confecţionate chiar de către micuţi.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.