sâmbătă, 20 aprilie, 2024

VIDEO Imagini incredibile cu coliziunea dintre un autoturism şi un autocar. Vezi ce nenorocire s-a produs la Oreavu

VIDEO Imagini incredibile cu coliziunea dintre un autoturism şi un autocar. Vezi ce nenorocire s-a produs la Oreavu

Facebook
Twitter
Email

Un grav accident de circulaţie s-a produs, luni după-amiază, pe DN 2 E85, pe raza localităţii buzoiene Oreavu. Un autocar plin cu 25 de pasageri, care mergea de la Botoşani spre Bucureşti, s-a izbit frontal cu o Dacie Logan condusă de un bărbat din Râmnicu Sărat. Momentul impactului a fost surprins de camerele de supraveghere ale unei pensiuni din apropiere. Din înregistrarea de pe sistemul de supraveghere se poate observa cum este târâtă caroseria autovehiculului pe o distanţă de peste zece metri, semn că ambele mașini aveau viteză foarte mare. Totul s-a întâmplat atât de repede încât şoferul autocarului nu a mai putut evita coliziunea.

În urma impactului, a rezultat decesul şoferului maşinii mici şi rănirea celui care se afla la volanul autocarului ce se îndrepta spre Capitală. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean Buzău pentru îngrijiri medicale.

În autocarul care efectua curse pe ruta Botoşani – Bucureşti se aflau aproximativ 25 de persoane care nu au suferit leziuni în urma impactului cu autoturismul Logan. În urma tragediei de la Oreavu, traficul pe DN 2 E85 s-a desfăşurat alternativ pe un sens de mers timp de mai multe zeci de minute.

CITEŞTE ŞI :

VIDEO Un mort şi un rănit, în urma coliziunii dintre un autocar şi un autoturism, pe DN2 E85

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton