sâmbătă, 24 februarie, 2024

VIDEO Imagini dramatice pe DN 10, în zona localității Ciuta. Vezi ce tragedie a produs un şofer din Pătârlagele

VIDEO Imagini dramatice pe DN 10, în zona localității Ciuta. Vezi ce tragedie a produs un şofer din Pătârlagele

Facebook
Twitter
Email

Grav accident de circulaţie produs astăzi pe Drumul Naţional 10, în dreptul localităţii Ciuta. Un bărbat a murit iar altul a fost grav rănit după ce un şofer s-a înscris într-o depăşire pe linie continuă, fără să se asigure. Traficul în zonă a fost restricționat timp de aproape două ore. Accidentul rutier s-a produs pe DN 10, într-o zonă de pantă ușoară. Un bărbat din Pătârlagele, în vârstă de 37 de ani, șoferul unui autoturism care venea dinspre Pătârlagele spre Buzău, a pierdut direcția și a pătruns pe sensul opus, acroșând o autoutilitară ce tracta un autoturism, după care a intrat in coliziune cu mașina tractată.

În urma impactului, șoferul autoturismului tractat, un bărbat din Cislău, în vârstă de 59 de ani, a decedat pe loc, în timp ce șoferul care a provocat accidentul a fost rănit grav, el fiind transportat cu ambulanța la Spitalul Județean Buzău.

Şoferul care a provocat accidentul are permisul reţinut şi s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.