VIDEO Iată ce ne pregătește Phoenix pentru concertul din această seară! Repetiții cu public într-un cunoscut local din Buzău

Sursa La Felinare

Organizatorii festivalului Drăgaica 2017 au anunțat de ieri că, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, concertul Phoenix & Grigore Leșe, programat pentru duminică seara, a fost amânat pentru astăzi. Pentru că membrii legendarei trupe și-au prelungit șederea în Buzău, ei au decis să petreacă ore bune La Felinare, unde le-au oferit clienților de acolo momente unice.

”Când ploaia aduce vești bune. Astă-seară, la Felinare, îi avem oaspeți pe haiducii lui Nicu Covaci. Vă așteptăm să-i cunoașteți mai bine, să ciocniți un pahar cu ei și, de ce nu, să cântați alături de ei piesele de suflet”, așa a sunat provocarea lansată de managerii localului La Felinare prietenilor de pe Facebook.

Surpriza a fost mare nu numai în rândul clienților, ci și printre organizatorii ”serii de haiducie”, în care clienții și oaspeții au socializat și au cântat mai bine de două ore. Distracția din ”La Felinare” a fost totododată repetiția cu public a formației Phoenix, înaintea spectacolului reprogramat pentru astă-seară, în Drăgaică.

Spectacolul va avea loc cu începere de la ora 21.00. Programul zilei de luni pentru concertele din târgul Drăgaica va fi următorul:

19.00 Concert folcloric cu Daniel Turică, Vasilica Tătaru și Ovidiu Purdea Someș cu taraful de la Cluj.

21.00 Concert Phoenix și Grigore Leșe.

Fii Reporter