joi, 22 februarie, 2024

EXCLUSIV (VIDEO) Cascadorie pe Podul Negru din localitatea Nehoiaşu. Un şofer a plonjat de la 20 de metri într-o râpă

EXCLUSIV (VIDEO) Cascadorie pe Podul Negru din localitatea Nehoiaşu. Un şofer a plonjat de la 20 de metri într-o râpă

Facebook
Twitter
Email

Cronica şoferilor cascadori continuă la Buzău cu un nou episod. Un tânăr de 21 de ani din Oraşul Nehoiu a sărit de la 20 metri într-o râpă de pe DN10. Incidentul s-a produs la numai o zi după ce o tânără de 25 de ani a plonjat  cu maşina în curtea unor săteni din localitatea Cioranca. Cascadoria s-a produs în timp ce tânărul vorbea la telefon. O clipă de neatenţie a fost suficientă pentru ca şoferul care se apropia de Podul Negru din localitatea Nehoiaşu să nu mai poată efectua virajul la stânga şi să cadă în hăul adânc de 20 de metri .

Norocul băiatului a fost că maşina a plonjat în râul Buzău exact peste un arbore care i-a mai atenuat din impact. Cu mic cu mare, sătenii s-au mobilizat să dea o mână de ajutor pentru ca maşina să fie scoasă din albia râului.

Deşi maşina a fost grav avariată, tânărul a avut noroc şi a scăpat doar cu o zgârietură. Şoferul speriat a fost dus la sediul poliţiei din Nehoiu pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs accidentul. F.M.

CITEŞTE ŞI:VIDEO Imagini spectaculoase! Vezi cum a zburat o şoferiţă cu maşina chiar în curtea unor săteni

 VIDEO Tragedia din Muntenegru, la un pas să se repete în Cheile Bicazului. Vezi prin ce emoţii au trecut zeci de elevi dintr-o localitate buzoiană!

VEZI MAI JOS FILMULEŢUL CU CASCADORIA ŞOFERULUI DIN NEHOIU!

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.