VIDEO După 28 de ani, Loredana Groza a revenit la Buzău cu un show exploziv

Peste 1.500 de buzoieni au fost prezenți, miercuri seară, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” pentru a o vedea pe Loredana Groza în concert. Spectacolul a făcut parte din turneul național intitulat „Sentimente”.

Revenită la Buzău după 28 de ani, Loredana, alături de tatăl său, și-a amintit despre concertul din anii ‘90 și a făcut un adevărat spectacol, luminile, schimbările dese de costume și orchestra aflată în spate fiind ceva diferit față de spectacolele cu care au fost obișnuiți buzoienii în ultimii ani.

Construit pe şapte segmente, fiecare cu emoţia, povestea şi parfumul său, spectacolul ”Sentimente” îi poartă pe pe spectatori prin viaţa şi activitatea Loredanei, de la speranţa şi inocenţa copilăriei, până la recunoştinţa dragostei, trecând prin nostalgie, dor, bucurie.

Cu o desfăşurare impresionantă de forţe şi tehnologie, cu coregrafii spectaculoase şi hit-uri care trec de la cântece ale copilăriei la ritmurile autentice lăutaresti, trecând prin farmecul şi spectaculozitatea musical-ului, Loredana creează un spectacol multisenzorial care vorbeşte despre diversitate, curaj, autenticitate şi nevoia de a-ţi găsi puterea în mijlocul familiei.

Publicul buzoian a fost și el la înălțimea evenimentului. Cei peste 1.500 de spectatori au danat și au fredonat alături de Loredana fiecare melodie și au răsplătit-o pe solistă cu aplauze.

Fii Reporter