vineri, 23 februarie, 2024

VIDEO Cunoscutul critic de film, Irina Margareta Nistor, prezentă la inaugurarea primului multiplex Cinema City la Buzău

VIDEO Cunoscutul critic de film, Irina Margareta Nistor, prezentă la inaugurarea primului multiplex Cinema City la Buzău

Facebook
Twitter
Email

Cineworld Group, al doilea mare operator de cinema din Europa, a deschis joi în orașul Buzău un multiplex la standardele cinematografice din marile capitale ale lumii. La inaugurare a participat și Irina Margaret Nistor, cunoscut critic de film. Buzăul are încă trei săli moderne de proiecție, operate de Happy Cinema, în Galleria Mall.

Cinema City inaugurează în Shopping City Buzău cel de-al 27-lea multiplex, chiar în ziua redeschiderii rețelei Cinema City România, și marchează împlinirea a 125 de ani de la prima proiecție cinematografică din România.

„După un an atipic, deschiderea multiplexului din Buzău reprezintă un nou început pentru industria în care activăm și un capitol important pentru compania noastră în România. Cinema City își continuă strategia și inovează continuu, reamintindu-le permanent spectatorilor că sala de cinema reprezintă cel mai spectaculos loc unde poți viziona un film și cea mai bună modalitate de petrecere a timpului liber”, a declarat Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City România.

Noul multiplex de la Shopping City Buzău cuprinde cinci săli complet digitalizate, cu un număr total de 880 locuri, iar valoarea investiţiei se ridică la aproximativ 5 milioane de euro, fiind realizată de Cinema City România împreună cu NEPI Rockcastle, dezvoltatorul centrului comercial.

Noul cinematorgraf a fost inaugurat în prezența criticului de film Irina Margareta Nistor, a prefectului Silviu Iordache și a primarului Constantin Toma. După tăierea panglicii, invitații și presa au fost invitați să viziteze cele cinci săli de spectacole.

Cele mai bune filme au nevoie de cel mai bun loc să vezi un film

Începutul lunii iunie aduce la Cinema City Buzău mult-așteptatele filme de acțiune de neratat „Fast & Furious 9”, „Black Widow” și „The Suicide Squad” care te vor ține lipit de fotoliul de cinema, iar thriller-ul „A Quiet Place 2” te va transpune într-un univers post-apocaliptic, unde orice sunet îți va părea cel mai mare dușman.

Primul weekend la cinema aduce filme premiate, filme fantastice, de comedie și acțiune:
– direct de pe covorul roșu al Premiilor Oscar: NOMADLAND (3 premii Oscar pentru cel mai bun film, cea mai bună actriță, cel mai bun regizor), iar de la Studiourile Pixar filmul de animație SOUL (Oscar pentru cea mai bună animație),
– Robert de Niro, Morgan Freeman și Tommy Lee Jones se întorc în comedia THE COME BACK TRAIL,
– Liam Neeson revenind în forță în filmul de acțiune THE MARKSMAN.
Programul complet al cinematografului Cinema City Buzău, împreună cu detalii despre bilete și promoții vor putea fi găsite pe site-ul www.cinemacity.ro

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din România și face parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe pe plan mondial. Cinema City România operează 27 de multiplexuri, cu un total de 242 de săli, în 20 oraşe din ţară.

În plus, Cinema City România le oferă cinefililor cele mai inovatoare și mai cool concepte de cinema, disponibile în România exclusiv în cinematografele Cinema City: IMAX (săli cu cele mai mari ecrane din țară, cu imagini clare ca lacrima și un sunet impresionant), 4DX (experiență cinematografică absolută, pentru toate cele 5 simțuri) și VIP LIGHT (în prețul unui singur bilet, te bucuri de o experiență confortabilă cinematografică în fotolii extensibile și ai meniu bar nelimitat).

Buzăul are încă trei săli moderne de proiecție, operate de Happy Cinema

Cinematograful din Buzău, aflat în incinta Galleria Mall Buzău, este un digiplex cu trei săli echipate pentru proiecție 3D și 2D, sunet Dolby Digital Surround și are o capacitate de 387 de locuri. În foaier, cinefilii se pot relaxa în spațiile lounge confortabile și își pot comanda cafea, răcoritoare, bere și gustări.

Programul complet al cinematografului Happy Cinema, împreună cu detalii despre bilete și promoții vor putea fi găsite pe site-ul www.happycinema.ro.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.