VIDEO Consilierii județeni au fost colindați, după ultima ședință ordinară din acest an

Spiritul sărbătorilor a adus relaxare în ultima ședință a Consiliului Județean din acest an. La finalul întrunirii, aleșii forului județean au fost colindați de cete venite din tot județul.

Apropierea sărbătorilor de iarnă dar și spulberarea emoțiilor din alegeri s-au simțit, ieri, în ședința de Consiliu Județean, care a fost presărată cu momente amuzante.

Unii dintre aleși au fost atât de distrași, încât nu au fost atenți la proiectele pe care le aveau de votat. La prima hotărâre de pe ordinea de zi, a fost necesară reluarea votării, pentru că unii nu au știut ce anume au votat.

Un gest surprinzător pentru toată lumea a venit din partea medicului Adrian Zoican, membru PNL, care a ținut să își felicite colegii social-democrați din miniparlamentul județean pentru scorul obținut la alegerile parlamentare.

colindex

La finalul ședinței, consilierii județeni au fost invitați de președintele Petre Emanoil Neagu în fața Consiliului Județean, pentru a vedea un scurt spectacol susținut de ansamblurile de colindători din Padina, Mânzălești și Gura Teghii veniți ca în fiecare an să le ureze aleșilor sănătate, belșug și un an mai bun.

Timp de aproximativ 30 de minute, consilierii au avut parte de colinde tradiționale românești, de jocuri și obiceiuri din zona de munte dar și din zona de câmpie aduse de artiștii populari.

Toți colindătorii, atât copii cât și adulții, au primit daruri din partea conducerii Consiliului Județean Buzău.

Fii Reporter