vineri, 19 aprilie, 2024

VIDEO Autospeciala gunoierilor a rămas captivă într-o gură de canal

VIDEO Autospeciala gunoierilor a rămas captivă într-o gură de canal

Facebook
Twitter
Email

Au fost întârzieri de câteva zeci de minute, marți după-amiază, la ridicarea gunoiului în cartierul Crâng. Activitatea echipajului de la salubritate care pornise pe traseu pentru a goli tomberoanele a fost paralizată din cauza unui incident rutier. Roata autospecialei a rămas înțepenită într-o gură de canal care s-a surpat sub greutatea utilajului.

Marți a fost o zi grea de serviciu pentru șoferul și manipulanții de pe mașina de gunoi care a operat în cartierul Crâng. Umplută pe jumătate, după câteva ore bune de descărcat containere și tomberoane, mașina de la salubritate a intrat cu o roată din spate într-o gaură căscată în asfalt.

Cei din autospecială și-au revenit repede din zdruncinătură și au realizat că sub ei se surpase asfaltul, în dreptul unei guri de canal.

Au încercat să scoată mașina din groapă însă s-au lăsat păgubași când au văzut că nu au nicio șansă să clintească vehiculul greu de câteva zeci de tone. A fost nevoie să cheme în ajutor o altă mașină de la firma de salubritate pentru a tracta camionul înțepenit în gura de canal.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.