duminică, 10 decembrie, 2023

VIDEO Ardiles, hoțul din Las Fierbinți, s-a întâlnit cu localnicii din Vernești ca să-i învețe legislație

VIDEO Ardiles, hoțul din Las Fierbinți, s-a întâlnit cu localnicii din Vernești ca să-i învețe legislație

Facebook
Twitter
Email
Localnicii unui sat din judeţul Buzău au avut astăzi un oaspete special. Este vorba despre cunoscutul actor, compozitor si interpret, Mihai Mărgineanu, care a participat, alături de poliţişti, la o activitate de prevenire a accidentelor rutiere. Actorul care joacă în rolul lui Ardiles, hoțul din serialul de comedie Las Fierbinţi, a stat de vorbă cu oamenii despre conduita în trafic.
 
Zarvă mare, astazi, pe uliţele comunei buzoiene Verneşti. Zeci de oameni s-au adunat pe terenul de sport al comunei pentru a primi un oaspete mai special, pe care îl văd foarte des la televizor. Este vorba despre cunoscutul actor şi interpret Mihai Mărgineanu, cel care s-a alăturat Poliţiei buzoiene într-o campanie de prevenire a accidentelor rutiere. 
 
Cunoscut publicului larg mai ales din serialul Las Fierbinţi, unde îl interpretează pe simpaticul Ardiles, Mihai Mărgineanu a fost primit cu căldură de către oameni. Primarul comunei Verneşti recunoaşte că localitatea pe care o păstoreşte are multe asemănări cu deja renumitul Las Fierbinţi. 
 
Mulţi dintre oamenii invitaţi de Poliţia Rutieră la întâlnirea cu Mihai Mărgineanu sunt conducători de atelaje. Ei au arătat că îşi cunosc foarte bine drepturile şi obligaţiile în trafic. Unii dintre ei acuză Poliţia Rutieră că, în unele cazuri, comit abuzuri şi îi amendează pe nedrept. 
 
Tot astăzi, actorul Mihai Mărgineanu, impreună cu poliţiştii buzoieni, au fost in mijlocul elevilor de la Liceul Economic din municipiul Râmnicu Sărat.
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.