miercuri, 22 mai, 2024

VIDEO A rănit un om după ce s-a urcat beat și fără permis la volan

VIDEO A rănit un om după ce s-a urcat beat și fără permis la volan

Facebook
Twitter
Email

Un tânăr din Buzău care s-a vrut șofer, deși nu avea permis de conducere și era beat criță, a provocat, marți după amiază, un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane. El a intrat cu viteză într-o curbă și, pentru că nu a mai fost în stare să îndrepte volanul, a lovit o mașină parcată lângă trotuar, în apropierea căreia se afla o persoană. Evenimentul rutier s-a produs pe strada Democrației, la orele amiezii. Un autoturism Dacia Supernova a intrat într-o mașină parcată pe dreapta, pe care a împins-o în remorca din spatele ei. Din păcate, între cele două vehicule se afla un bărbat care ieșise în fața porții și tocmai atunci coborâse de pe bordură.

La volanul Daciei care a provocat accidentul se afla un tânăr de 35 de ani, din Buzău. Polițiștii sosiți la fața locului au constatat că șoferul nu avea permis și era băut bine.

Șoferul vinovat de producerea accidentului a fost transportat la Spitalul Județean pentru recoltarea de probe biologice și se va alege cu dosar penal pentru conducerea vehiculului fără a poseda permis și în stare de ebrietate. Marți seară, bărbatul a fost reținut de polițiștii rutieri pentru 24 de ore.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.