VIDEO A fost instalat bradul de Crăciun, din centrul Buzăului

A devenit o obişnuinţă, de câţiva ani, ca brazii semeţi care înfrumuseţează Buzăul de sărbători să fie aduși din judeţul Harghita. Anul acesta, municipalitatea a cheltuit 150.000 de lei pentru aducerea din comuna Lupeni a trei brazi.

Doi dintre ei ating înălțimea de 20 de metri și sunt destinați Pieței Dacia și Parcului Crâng, acolo unde va fi amenajat Orășelul Copiilor. Un al treilea, mai mic, va fi instalat în interiorul Palatului Comunal.

”Piața Dacia are de azi un nou chiriaș. După cum îmi spunea un buzoian astăzi în piață, miroase a sărbători!”, a scris viceprimarul Ionuț Apostu, pe Facebook.

Reprezentanții Primăriei spun că iluminatul festiv din oraș va fi mai frumos decât cel din anii trecuți.

Târgul de Crăciun din Piața Dacia își va deschide porțile din prima zi a lunii decembrie, iar Orășelul Copiilor îi așteaptă pe cei mici din 22 decembrie.

În Piața Dacia va funcționa în premieră și un patinoar. Accesul pe gheață se va face gratuit, iar pentru copii, tot gratuit, se vor pune la dispoziție 50 de perechi de patine. Tot pe platou cetățenii își pot cumpăra produse specifice sărbătorilor, iar copiii îl vor găsi în căsuța lui pe Moș Crăciun. În cazul în care micuții îi vor recita poezii, Moșul le va oferi diverse surprize.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI